Vanlige spørsmål

Fungerer virkelig de naturlige produktene?

Selvsagt virker de. Effektiviteten til disse produktene skyldes i stor grad ingrediensene som brukes: 100% naturlige planteekstrakter utviklet og sammensatt spesielt for å forebygge og behandle hemoroider.

Hvis du vil bli kjent med hvordan de naturlige produktene virker trykk her


Hvordan virker de?

Svært enkelt. Disse systemene består av piller og kremer. Pillene er ment å forebygge dannelsen av åreknuter og for å impulsere en adekvat blodsirkulasjon takket være styrkingen av årer og kapillarer. Kremen er spesielt utviklet for å holde igjen blodutredninger (takket være den koagulerende effekten) og lege skadet hud, samtidig som den lindrer smerter og hevelser.


Er bruken sikker?

Sikkerheten er hevet over enhver tvil. Ettersom disse produktene er satt sammen av kun 100% naturlige og sikre ingredienser, hovedsaklig planteekstrakter med terapeutiske karakteristikker, vil det ikke gi negative effekter for din helse.


Hva er fordelene med disse produktene?

  • Forebygger dannelsen av åreknuter
  • Reduserer hevelse og lindrer smerter
  • Styrker skadede vegger i årene
  • Stimulerer blodsirkulasjonen
  • Holder igjen blodutredning ved å bygge opp skadet vev

Hvor lang tid tar det før jeg ser de første resultatene?

Hvor lang tid det tar før virkningen finner sted avhenger av individuelle faktorer, men for flesteparten av våre kunder vil virkningen til kremen være umiddelbar. Når det kommer til pillene vil effekten øke i takt med progressiv bruk over en kort periode. Uansett dreier det seg om et svært effektivt produkt dersom man følger instruksjonene. Man vil nesten alltid oppleve gode resultater i løpet av et par dager.


Har disse produktene bivirkninger?

Disse produktene inneholder ingredienser som er 100% naturlige og sikre, og derfor vil man ikke under noen omstendigheter oppleve bieffekter som kan ha negativ innvirkning på din helsetilstand. Det eneste du trenger å være obs på er om du eventuelt er allergisk mot noen av komponentene i formelen eller om du lider av noen form for sykdom eller lidelse. Skulle dette være tilfelle bør du oppsøke lege før bruk.


Trenger jeg resept for å kjøpe disse produktene?

NEI. Disse produktene er satt sammen av utelukkende 100% naturlige ingredienser og regnes dermed IKKE SOM LEGEMIDDEL, hvilket betyr at man ikke trenger resept fra lege.


Kan de kombineres med andre medikamenter?

For å få svar på dette er det beste å ta kontakt med din lege, da hvert produkt og hver person er unikt og kan reagere forskjellig.


Hvordan tar du pillene?

På samme måte som for vanlige piller eller pastiller. Vanligvis 1 eller 2 om dagen for gode resultater, med vann, og helst etter et måltid.


Hvordan påføres kremen?

Før påføring bør du forsiktig vaske det aktuelle området med lunkent vann og tørke det. Deretter påfører du pomade (hver fabrikant spesifiserer hvor mye) på utisden av området. Vask hendene nøye før og etter påføring. Bruken og mengden bestemmes av hver enkelt person.


Kan livsstilen virke inn på resultatene?

Livsstilen man har innvirker på alle livets sider, og det inkluderer selvsagt også åreknuter. Det er åpenbart at ved å leve sunt og regulert, med måtehold og balanse, så er dette å foretrekke for helsa generelt, og dermed også for å unngå helseproblemer.


Må jeg være myndig for å kjøpe disse produktene?

Ja. Du må ha fylt 18 år for å kjøpe og bruke disse produktene.

Vinn 45NOK som välkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 45NOK rabattoch många andra erbjudanden